Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Mektig fjellnatur hele året

Et paradis for opplevelser sommer som vinter.

På sporet av lykke

Så snart snøen faller starter langrenns­sesongen og den varer helt til mai. I umiddelbar nærhet til Yvi Kikut finner du starten på mer enn 500 km med preparerte langrennsløyper.

Bildekreditering
Yvi Kikut vinteraktivitet - Langrenn på Geilo
Bildekreditering
Yvi Kikut vinteraktivitet - Alpint på Geilo

Bakker for alle

Geilo ble kåret til «Norway’s Best Ski Resort» i både 2019 og 2020. Det flotte skianlegget kan by på et utall heiser og hele 46 nedfarter. Her er det bakker for enhver alder og alle ferdighetsnivåer. Fra Yvi Kikut tar du skiene på utenfor døren, og seiler rett inn i bakken.

Gled deg til oppturen

Geilo er et eldorado for deg som elsker frihetsfølelsen ved å gå utenfor preparerte bakker. På med fellene, sett bindingene i klatreposisjon. Du har så mange timer med  herlige naturopplevelser du måtte ønske og det er opptur både på vei opp og ned. 

Bildekreditering
Yvi Kikut vinteraktivitet - Topptur på Geilo

«Nordens alper kaller»

Bildekreditering
Yvi Kikut vinteraktivitet - Kiting på Geilo

Lufta er for alle …

Geilo og Hardangervidda er for lengst oppdaget som selve mekkaet for snøkiting. Vidda er relativ flat og attpåtil vindsikker – det blir ikke bedre!

Fet sykling

Fatbike – fetere sykling finnes ikke! Nå kan du sykle året rundt, og med fatbike trenger du ikke akkurat rød asfalt for å ta deg frem. Bli med Geilo Aktiv på tur, du behøver ingen forkunnskaper og kan leie sykkel av dem. Sykling på snø er morsomt og eventyrlig, noe som må oppleves.

Bildekreditering
Yvi Kikut vinteraktivitet - Fatbike vinterstid på Geilo
Bildekreditering
Yvi Kikut sommeraktivitet - Stisykling på Geilo

Stisykling – bare trå til!

Geilo satser stort på stisykling, her finner du alt fra familievennlige sykkelveier til pumptracks, spennende stier og mer utfordrende utforsykling. Regionen Hallingdal har store planer for stisykling de neste årene, og det står allerede mye ferdig på Geilo.

Ønsk sommeren velkommen

Når snøen har smeltet ønsker vi sommeraktivitetene velkommen. På Geilo finnes det milevis med alt fra enkle til mer krevende turer for både to- og firbente venner

Å gå på tur er omtrent å regne som en norsk nasjonalsport, det er for alle og starter med lett rusling til lange og mer krevende ruter. En god start kan være noen av favorittene i området.

Prestholtrunden - Havsdalshovda Rundt - Birgithovda rundt

Bildekreditering
Yvi Kikut sommeraktivitet - Kajak og vandring på Geilo
Bildekreditering
Yvi Kikut sommeraktivitet - Fjelltur på Geilo

Ut på tur

Yvi Kikuts nærmeste naboer er Hardangervidda- og Hallingskarvet nasjonalpark, som begge kan by på minneverdige fjellturer i lettgått terreng. Her er morsomme og varierte turer enten du drar på oppdagelsesferd med barna, tar en morgenfrisk joggetur eller kveldstur ut fra tunet.

«Aktiviteter for enhver smak»

Skitt fiske

90 fiskevann og lange elvestrekninger beliggende fra 446 til 1523 moh gir gode sjanser for å få napp. Og hva er vel bedre enn egenfanget, nystekt fjellørret til middag? 

Bildekreditering
Yvi Kikut sommeraktivitet - Fiske på Geilo
Bildekreditering
Yvi Kikut - Jakt på Geilo

Tid for å høste

Geilo kan tilby et flott og variert turterreng, med gode muligheter for småviltjakt. I området kan du finne både rype og hare, og man kan treffe på skogsfugl i Vestliaterrenget. Når det er tid for å høste av naturens overskudd, er naturopp­levelsen og spenningen kanskje like viktig som fangsten.

Lun atmosfære

Kikutkroa ligger bare noen få stavtak fra Yvi Kikut og er ditt lokale «utested» der du kan treffe både kjente og nye venner. Med sin beliggenhet kan du bokstavelig talt ta deg en pust i bakken og nyte den lune atomsfæren i den hyggelige tømmerstua. Her får du servert både enkle og eksklusive retter, forfriskende cocktails og god stemning. 

Bildekreditering
Yvi Kikut - Kikutkroa
Til bildegalleri

Meld interesse!

Registrer deg nå å få tilsendt informasjon om prosjektet.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Yvi Kikut. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Christian Haatuft

Eiendomsmegler MNEF

997 21 192christian@em1fjellmegleren.no

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no
Close Cookie Preference Manager
Informasjonskapsel innstillinger
Ved å trykke "Godta alle", samtykker du til bruk av informasjonskapsler for denne nettsiden. Disse blir brukt til å forbedre navigering, analysering av hvordan siden blir brukt og tilrettelagt markedsføring. Les mer
Nødvendige (Alltid aktive)
Informasjonskapsler som er nødvendige for nettsidens funksjonalitet.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.